Hej!♥ Solen skiner ute och jag ligger här inne med världen hosta, halsont och variation från frossa till svettningar. Sitter därför i sängen med Harry Potter och de vises sten påslagen och försöker muntra upp mig med att titta på Blogilates videos. Det är så tråkigt att inte kunna träna, att knappt kunna göra något alls. Ni kanske förstår den känslan? ;) Well, lite för rastlös av mig.
 
Snodde bilden från min lillasyrras blogg. Hon är enormt duktig på att fota. Varje gång jag smyger in på hennes blogg blir jag nästan tagen. Hennes sätt att fota får någonting i mig att bli väldigt inspirerad. Såå in på hennes blogg och låt er inspireras! Hon får för sig att hon inte har någonting att skriva om - så peppa henne till det! :D 
 
Lindahls kvarg är den godaste någonsin! Innehållet är helt fantastiskt, låg fetthalt, inget tillsatt socker och hög proteinhalt! Smaken är helt gudomlig, så om du inte har provat: GÖR DET NU! De bästa smakerna, om du frågar mig, är hokoskvargen och vaniljkvargen.
 
Däremot finns det en del nackdelar. En del tycker att asparam är onödigt. Jag har läst en del om näringsfysiologi och allt handlar om mängder. Så nej, asparam är inte farligt så länge det inte är höga mängder. Samma sak gäller vanligt socker. Den bästa kombon är att variera sötningsmedel om du frågar mig och att inte blint förlita sig på det som skrivs i tidningar. Läs istället vetenskapliga studier ifall du vill bilda en egen uppfattning!  Lindahl gör inte sin kvarg på svensk komjölk. Det mesta fraktas in från tyskland. Det är endast den ekologiska turkiska/grekiska yoghurten som är baserat på svensk komjölk. Det är ett stort minus ifall du frågar mig! Det är onödigt att frakta in sådant som skulle kunna gynna svenska bönder. Om ni frågar mig hade de hellre kunnat höja några kronor på kvargen, bara för att det ska vara svenskt.
 
Däremot finns det ingen godare kvarg på marknaden, tyvärr. Varken näringsmässigt eller smakmässigt. Såå jag ska skriva ett klagomejl till Lindahls och hoppas att de gör en förändring. Perfekt kvarg - men en miljöbov! Vad tycker du? Köper du Lindahls kvarg?  
 
#1 - - hjjonsson.blogg.se:

Känner mig lite dum nu men jag har aldrig smakat kvarg.......

Svar: Du borde verkligen testa det! Älskar kvarg! :D
Sanna Eriksson

#2 - - Sarah:

Harry Potter filmerna e riktigt bra :)

Svar: Jaaa håller med! :D
Sanna Eriksson

#3 - - sandra:

haha har aldrig förstått grejen med kvarg riktigt x)

Svar: Det är så gott!! Konsistensen är tjockare än vanlig yoghurt men smaken är betydligt bättre :-)
Sanna Eriksson

#4 - - madelein.se:

Jag köper ibland, gillar citron, vanilj och hallon

Svar: Har aldrig provat citron, men det kanske är värt att testa?! :D
Sanna Eriksson

#5 - - Alice:

Åh älskar kvarg. Sitter och äter det i skrivandets stund haha!

Svar: Kvarg är verkligen underbart! :D Äter det typ varje dag xD
Sanna Eriksson

#6 - - Jarina:

Jag är så glad att dom har börjat sälja Lindahls kvarg här också (i Finland) för dom är ju så himla goda. Brukar köpa ibland! :)

Svar: Åh! Kul att den har kommit dit :D
Sanna Eriksson

#7 - - MALIN:

Jag gillar verkligen deras kvarg! Himla goda :)

Svar: Jaaa verkligen! :)
Sanna Eriksson

#8 - - Emma Engström:

Gillar verkligen deras kvarg, men har också tänkt på det du skriver! Tråkigt att det ska vara en sån miljöbov! Kram

Svar: Jaa håller med, hoppas de byter till svensk mjölk snart :)
Sanna Eriksson

#9 - - ɑ n n i k ɑ:

Mums!

#10 - - Minna:

Ser ju himla gott ut!!!

Svar: Jaaa! Vill ha det just nu :D
Sanna Eriksson

#11 - - Cajsa:

Hehe ja! :D Alla gånger och alla dagar i veckan. ;-)

#12 - - Jhennifers mode & livsstilsblogg:

Älskar kokossmaken :D

#13 - - Jhennifers mode & livsstilsblogg:

Älskar kokossmaken :D

#14 - - Jhennifers mode & livsstilsblogg:

Älskar kokossmaken :D

#15 - - Jhennifers mode & livsstilsblogg:

Älskar kokossmaken :D

Svar: Håller med, jag också! :D
Sanna Eriksson

#16 - - ella:

jag älskar den kvargen!

Svar: Den är verkligen hur god som helst! :D
Sanna Eriksson

#17 - - Emma Palmgren:

Usch då, hoppas du känner dig bättre snart!
Har faktiskt aldrig smakat den kvargen så det får jag absolut ta och göra :)

Svar: Jaa gör det! Den är supergod :-) Är liiite bättre idag, så peppa peppa! :)
Sanna Eriksson

#18 - - Cajsa:

ähh, det blir nog bättre...det skulle nog vara bättre nu om jag inte hade fuskat med inlindningen av foten. jag tänkte igår att jag bara skulle vara hemma och inne och säkert inte gå runt så mycket så jag behöver inte ha foten lindad. Vakna idag och hade SVINONT! Så nu tänker jag inte fuska mer! Då kanske den är bra också om några dagar. :)

Svar: Man vill ju att det ska läka så fort som möjligt! Känner igen det där att man "fuskar" och att det genererar i mer smärta i slutändan ;) Hoppas det läker till sig på rätt sätt! :)
Sanna Eriksson

#19 - - Johanna Utterberg:

Krya på dig! :)

Svar: Tack :-)
Sanna Eriksson

#20 - - Josefine:

Krya på dig!!

Svar: Tack :)
Sanna Eriksson

#21 - - song ji ra:

Sv: Tack så mycket. Hoppas du får en bra söndag imorgon :)

Svar: Tack! :D dsm!
Sanna Eriksson

#22 - - Ida Lindborg ♡:

uussch, krya på dig fina du!

Sv: Tack så mycket :)

Svar: Tack! :) Är lite bättre idag ^_^
Sanna Eriksson

#23 - - www.mammabina.blogg.se :

Hallon o vanilj är god. Nötchoklad var inte alls god.

Svar: Vanilj är verkligen en dröm! :D
Sanna Eriksson

#24 - - MATILDA ROSQVIST:

Jag älskar deras kvar! Mina favoriter är kokos, vanilj, nötchoklad och den med passion :D fast gillar alla otroligt mycket!

Svar: Nötchoklad är också en dröm! Speciellt med en klick nutella i! :D
Sanna Eriksson

#25 - - Jonnié Jonsson:

Japp de e fina grejer

#26 - - VERONICA - fashion blog:

Håller med dig till fyllo!! Älskar smakerna och hur bra det är, i rätt mängd! :) Grymt inlägg, du har så rätt!

Svar: Kul att du gillar det! Tycker om att stoppa kvargen i frysen ca 1 timma innan jag ska äta den, då blir det värsta glassigt :D
Sanna Eriksson

#27 - - Kajsa-Stina:

Åh vad roligt att du gillar Lindahls Kvarg så mycket! Har själv aldrig smakat kvarg någonsin och då är jag ändå 21år!? Men är riktigt sugen att göra det då det verkar såå gott! Undrar dock vad man bör äta till så det blir ett "fullvärdigt" mellanmål då jag inte vet om det är tillräckligt med kvarg som mellis? :)

Svar: Tillsätt bär/en klick nötsmör. Om du gillar banan är denna kombo underbar: Banan + 1 msk jordnötssmör + vaniljkvarg - huur gott som helst! Annars kan du äta t.ex. ett äpple till. Skiva ett äpple och doppa det i kvarg - supernyttigt och gott! :D Du borde absolut prova :)
Sanna Eriksson

#28 - - Jennifer Andersson:

Åh, älskar kvarg! Håller med om att Lindahls är allra bäst, favoriten är citron/lime 😍

Svar: Jaaa kvarg är toppen! Har inte provat citron, men måste absolut göra det!! :D
Sanna Eriksson