Lyxig frukost

Publicerat i: Allmänt, Inspiration, Recept Frukost, skolstart
 
Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! Det börjar verkligen kännas att skoltider närmar sig. Så har nu bestämt mig för att ta mig upp tidigare på morgonen, för att vända på dygnet igen. Idag ska jag klippa och färga håret (vet ännu inte vilken färg, haha), sedan en sväng till banken och sen sälja några böcker och om jag hinner låna några böcker på bibblo till plugget. Till veckan ska jag på undersökning för nerverna och boka tid för blodprov samt avboka en annan läkartid. Veckan efter är det tandläkaren som gäller, samt läkarbesök i Ume! Så det känns verkligen att allt håller på att komma igång igen. Funderar även på om jag ska extrajobba eller inte, vid sidan av  Vad ska du göra till hösten, plugga? Jobba?
 
Så med det sagt, är det bra med en god frulle! Lever i princip på frunch nu för tiden, men det kommer inte funka då jag måste släpa upp mig tidigare. Här ovan är exempel på hur du kan göra din frukost mer lyxig. Vilken frulle skulle du föredra?
#1 - - MATILDA ROSQVIST:

Men goooottt :D

#2 - - regni:

Tala om ketchupeffekt ! Jag har nyss kommit in efter inspektion av äppelträdets mystiska "snöboll" som dykt upp på en av de högsta grenarna . Det var inte, som jag trodde, en städtrasa som någon skata burit dit, utan en rikt blommande gren. "Tiden är ur led".

#3 - - Anna Larsson:

åh tackar, haha ja och dom cm skryter man ju om ::P har du några roliga planer för veckan?

#4 - - ISA:

frukost <3 älskar frukostmat, haha!