1. Jag är väldigt kort! 154 cm för att vara exakt ;) Slutade växa efter min första skoliosoperation, när jag var 14. Däremot växte jag fem cm på åtta timmar. Inte helt fel inte! Ett extra plus är att jag kan köpa alla mina kläder på barnavdelningen, om jag vill - lite billigare för plånboken ;) 
 
 
2. Jag spelade schack förut, var rankad 2:a av bästa tjejer under 18 (spelar dock inte längre, man pajjar nacken av långa partier + tappade motivationen, mitt längsta parti någonsin har varit nära 6 timmar) Avslutade däremot på topp och vann min SM-grupp under SM veckan i Örebro :-) Schacket har gjort att jag har träffat de mest fantastiska vännerna någonsin! Hänger med en del än idag, trots att jag bor i en annan stad. Träffade också min pojkvän genom det :-)
 
3. Det knastrar i mina öron varje gång jag sväljer och har haft tinnitus sen jag gick i 5:e klass. Det har gjort att jag är väldigt ljudkänslig. Det är också drygt för jag får ofta ont i huvudet och yrslig, men finns tyvärr ingen behandling för detta ännu. 
 
4. Jag har 4 syskon, men bara 2 kusiner (min pappa har inga syskon, och min morsa har en bror) Däremot är de helt underbara människor! Varje gång jag träffar min syskon så blir jag väldigt tajt med dem. När jag var liten umgicks jag väldigt mycket med min ena kusin, Johanna (vi är lika gamla, skiljer 11 dagar) och vi har haft väldigt roligt tillsammans :-D  
 
5. Det första jag lägger märke till hos en kille är deras händer och axlar! Innan jag blev tillsammans med min pojkvän så blev jag kär i hans händer, kunde inte sluta titta på dem.
 
6. Jag hade jättelångt hår när jag var liten. Det gick nedanför rumpan (Japp, varje gång jag var på toa så var jag tvungen att lyfta upp håret + fastnade i byxorna). Ibland kan jag dra fingrarna genom håret och bli helt förvirrad över att det inte är långt längre. 
 
7. Jag hatar att skära i rå kyckling. Gör det om jag måste, men alltså det känns som det är massa baciller. Så är ganska EXTREMT överrenlig när det gäller den biten. Oftast får min pojkvän skära upp och förbereda den biten ;)
 
8. Jag kan inte sminka mig. Har aldrig lagt någon större energi att lära mig + extremt känslig hy. Såå OM jag vill bli sminkad så bokar jag sminktid på Bodyshop, men det händer bara ifall det är något väldigt speciellt (typ Bal eller liknande) 
9. Jag har perioder då jag är djupt deprimerad och perioder då jag är världen arbetsmyra. Kan i vissa perioder arbeta dygnet runt medan andra perioder orkar jag knappt ta mig upp ur sängen. Har flera gånger arbetat/pluggat tills jag fysiskt+psykiskt sätt inte orkar mer. Det gäller att utnyttja sina toppar ultimat och en hel del struktur och rutiner ;) Har annars en tendens att bränna ut mig, Det är tur att jag har människor som stöttar i min omgivning!  :-) 
 
 
10. Jag har aldrig bott ensam! Bott i min familj, jourhem, familjehem, inneboende och nu tillsammans med min pojkvän - men det är väldigt härlig att bo med honom och mitt första riktiga hem!♥
 
 
 
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin
#1 - - Anna Larsson:

åh tackar :D! haha nu känner ja mig lång om man jämför med dig, ja är hela 157 cm "lång"

#2 - - regni:

Du är en kämpe och en ädelsten . Bamsekramar !

#3 - - Vanessa andersson:

har "typ" samma med öronen fast när jag sväljer så kliar de ;)

#4 - - Elin :

Glömt bort att du är så kort xD Tänker fortfarande att du är längre än mig, haha xD Vi måste verkligen träffas snart! :)

#5 - - Lissen:

Vad duktig du är i schack och det låter härligt med att du trivs att bo med pojkvännen

#6 - - Sandra Andrejev:

haha kyckligen vad jag känner igen mig! HATAR DET!

Är oxå kort efter en fel medicinering när jag var liten men fick bli iaf 159 cm ;)

Inte heller bott ensam usch hemska tanke:)

Kul lista! kram!

#7 - - Pernilla Johansson:

Tycker inte heller om det med att skära i rå kyckling... oj är du opererad för skolios... har skolios också men ytterst lite så jag behövde inte göra något åt det... medans en klasskamrat fick leva med korsett till nionde klass... det var som ett hårt skal så hon såg så stel ut...

#8 - - Ebba:

Coolt att du var så duktig i schack!! :D

#9 - - Maria:

hihi, jag kan också köpa kläder på barnavdelningen! :) Fast måste man verkligen vara så himla kort för det, de har ju trots allt kläder upp till 170 cm..? Fast kanske långa/stora människor ofta inte har rätt kroppsform för att barnkläderna ska passa..? Eller att det blir svårt om man har för mycket kvinnliga former, men det har ju inget med längden att göra heller.

Svar: Jo finns till 170, men oftast växer de flesta ifrån dem ändå, då de inte passar i midjan. Meen för mig passar ingenting på "kvinnoavdelningen" vad gäller byxor. Helt hopplöst att hitta något som inte är för långt ;)
Sanna Eriksson