Hoppas allt är bra med er!♥ Glöm inte bort frågestunden! Idag har jag tränat 60 min HIIT/cardio + 10 min stretch. Svettades huur mycket som helst och kom rätt nära maxpuls! Sen körde jag och min pojkvän ett kort men effektivt armpass på kvällen :-) Vi har köpt ett viktset (eftersom vi gillar att vara hemma och slippa trängsel på gym!!). Hett tips till dig som inte orkar ta dig till gymmet. Så nu ska det pumpas en del innan Berlin resan :-) 
 
Vi tog en långprommis in till stan och Simon klippte sig, medan jag fyllde på garderoben med 2 välbehövliga jeggins! (levt på 1 par jeggins/byxor i flera månader). Nu är det lördagsmys som gäller framför Divergent! Ha en superfin lördag!♥
 
 
 
#1 - - Ronette:

Gött! Jag har införskaffat nästan prick likadant viktset. Kör du med någon (styrke)tränings-app som du kan tipsa om? Försöker leta efter en bra i djungeln.

Svar: Jaa, ska leta upp appen! :D
Sanna Eriksson

#2 - - Anonym:

Gemensamma intressen låter som en bra "gemensamhetsförsäkring". Kramar.

#3 - - AngelicasVärld:

BRA jobbat!

#4 - - Johanna Utterberg:

Vad duktig du är! :)

#5 - - Keilzu:

Riktigt duktig! Måste själv också komma igång igen :)

#6 - - Cornelia:

Härligt pass! :) Bra jobbat.

#7 - - Skogsraah ☾:

Härligt :)

#8 - - Louise - vitmossa:

Skönt att tränat :)

#9 - - Liisa Lindström:

Härligt jobbat! :)
Håller med, lite hopprep, ngn kettelbell, hantlar, pilatesboll och matta blir ett perfekt hemmagym och man kan lätt få till superpass med få hjälpmedel och kroppsvikt :)

Svar: Jaa, håller med :D
Sanna Eriksson